Resultaten voor advocaat aarschot

 
advocaat aarschot
David Jans, Advocaat en schuldbemiddelaar in Aarschot.
Advocatenkantoor Bollen Vandendries te Aarschot.
Advocatenkantoor Bollen Vandendries is gelegen in het centrum van Aarschot. Het kantoor stelt zich tot doel een kwalitatieve juridische dienstverlening aan te bieden in een wereld die steeds meer door rechtsregels wordt gedomineerd. Advocatenkantoor Bollen Vandendries is een jong en daarenboven zeer gemotiveerd kantoor dat de dienstverlening naar en de tevredenheid van het clinteel hoog in het vaandel draagt. Het uitgangspunt is de directe vertrouwensband tussen de clint en de geconsulteerde advocaat.
Advocaten Aarschot goudengids.be.
Langdorpsesteenweg 268, 3201 Langdorp Aarschot. 2 Van Den Bosch Wouter. Langdorpsesteenweg 82 A, 3201 Langdorp Aarschot. 3 Holemans Luc. Langdorpsesteenweg 82 A, 3201 Langdorp Aarschot. 4 ADVOCAAT BART VAN TONGELEN. Begijnhof 3, 3200 Aarschot. 5 Pelgrims Pieter. Gijmelsesteenweg 117, 3200 Aarschot.
Advocaten.
Stafhouder van de Orde der Advocaten te Leuven 2004-2006. Lid van de Raad van de Orde bij de Balie te Leuven. Plaatsvervangend Vrederechter kanton Aarschot. Licentiaat in de Rechten, Katholieke Universiteit Leuven, 1991. Advocaat Balie Leuven, 1991. Licentiaat in de Rechten, Katholieke Universiteit Leuven, 2005. Advocaat Balie Turnhout, 2005. Advocaat Balie Leuven, 2007.
Advocatenkantoor Populaire in Aarschot: de clint staat centraal.
Zij volgt ook zeer geregeld bijscholingen teneinde up-to-date te blijven met de nieuwste wetgeving, rechtsleer en rechtspraak. Sinds juli 2016 is ook Olivier Populaire met zijn eigen expertisedomeinen als of counsel advocaat verbonden aan het Advocatenkantoor Populaire in Aarschot. Het advocatenkantoor Populaire beschikt over de nodige expertise, wat optimaal is voor de behandeling van uw dossier.
Advocon bvba.
Advocaat Aarschot Advocatenkantoren in uw regio.
Bollen Wim bevindt zich te Aarschot het adres is Schaluinevest 6A. U bent op zoek naar een advocaat in uw regio, die u met de nodige expertise kan bijstaan bij een juridisch probleemWij staan u graag te woord en helpen u met raad en daad.Maak gerust kennis met onze kantoren in Tielt-Winge en Tollembeek.Mijn hoofdkantoor is gelegen bij de CVOA A.
Advocatenkantoor Steven Vermeylen Advocaat Aarschot Inforegio.be.
Advocatenkantoor Steven Vermeylen. Advocatenkantoor Steven Vermeylen. Uw advocaat, jurist, raadsman te Aarschot. Advocatenkantoor Steven Vermeylen is gevestigd in Aarschot, Dubbeekstraat 48, in een rustige en groene omgeving, op ca. 15, km van de E314 en 15, km van het stadscentrum.
Tamera-ius Bart Van Tongelen.
Bart VAN TONGELEN behaalde het diploma van licentiaat in de rechten aan de K.U.L. Hij vatte onmiddellijk zijn stage aan en is bijgevolg al meer dan 30 jaar lid van de Leuvense balie. Sedert 1997 is hij plaatsvervangend Vrederechter te Aarschot.

Contacteer ons