Meer resultaten voor iris bollen

 
iris bollen
Iris bollen kopen? Iris bollen Bestellen Online!
De iris zal niet doodgaan, maar verzwakt wel. Weet u inmiddels alles over irissen en wilt u zelf irisbollen gaan planten? Bestel ze eenvoudig in onze webshop. Veel gestelde vragen. Iris bollen Iris bollen Iris zwiebeln Iris Bulbes d'Iris' Bulbi Iris.
Iris bollen planten Tuinadvies.
Bloembollen in pot brengen de lente in huis bloembollen, soorten, krokus, krokussen, sneeuwklokjes, blauwe druifjes, iris, narcis. Bollen voor aan de vijver maken. Vijverdecoratie: maken bollen voor aan de vijver met keien, structuurpoeder, isomobollen. Schaal met bollen: bol met mos en bol met bladapplicatie.
Iris Bloembollen kopen De Warande Sterkebollen.nl.
TULIPA langstelige tulp. Sterke Bollen Dagen. Home / Voorjaarsbloeiers / IRIS iris. Iris is een groot geslacht met vele soorten en cultivars. Welbekend zijn de Irissen met een wortelstok. Deze zijn goed bij vasteplanten kwekers te verkijgen. Minder bekend zijn de bolirrissen.
Irisbollen planten.
Irissen bloeien van mei tot juni, u zult de bollen dus in het vroege voorjaar al moeten gaan planten. Voordat u de bollen gaat planten moet u een geul graven van ongeveer tien centimeter diep. Houd altijd een afstand van zestig centimeter aan tussen twee bloembollen in.
Bijzondere bollen: Iris.
Over veel van deze bijzondere bollen hebben wij extra informatie voor u. Leest u bijvoorbeeld eens onze informatie over Irisbollen, alliumbollen, Eranthisbollen of blauwe druifjes. 36 per pagina. 36 per pagina. 72 per pagina. Sorteer op Positie. Iris reticulata Harmony.
Irisbollen planten instructies.
Graaf gaten en plant uw Irisbollen 10cm diep en 8cm uit elkaar. De bollen zien eruit als kleine puntige uien; plant met de punt naar boven. Plant uw Irissen op een plek waar zij de volle zon ontvangen. Water na het planten uw Irisbollen goed in en doorweek het hele perk grondig. Klimaat afhankelijke groei. In warmere klimaten zal Irisblad zich ontwikkelen in het najaar, zal de plant uitgroeien in de winter en zullen er in het voorjaar bloemen verschijnen. In koudere gebieden zullen uitgroei en bloemen uitblijven totdat de winterkou is verdwenen en zal de plant zich ontwikkelen in het voorjaar. Snijd Iris voor uw boeket.
Irissen: soorten, eigenschappen, tips en weetjes over baardirissen, siberische lis, gele lis, zwaardlis.
bollen en knollen. Actieproduct in de kijker. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ontvang gratis tuintips. Compo producten in de webshop. Iris pseudacorus Variegata. Houd je hoofd koel bij deze temperaturen! Nieuw assortiment planten BESTE PRIJS EN KWALITEIT BEKIJK ZE HIER.
Iris voorjaarsbloeiende bloembol Allesoverbloembollen.
Toepassingen: borders en onder heesters en bomen. Deze kleine, geurende, vroegbloeiende iris is afkomstig uit de Kaukasus en Palestina en groeit hoog in de bergen. Splits de bollen in juli september voor vermeerdering. De nieuwe bollen hebben een paar jaar nodig om te bloeien.

Contacteer ons