Zoeken naar bollen en knollen soorten

 
bollen en knollen soorten
Bollen-Knollen Dieren en Planten.
Zelfs zonder tuin kun je van bollen genieten, omdat de meeste soorten het ook heel goed doen in potten, kuipen en bakken. De meeste mensen zullen het eerst denken aan bloembollen, niet aan knollen en aanverwante artikelen, en dan vooral aan de voorjaarsbloembollen, zoals krokussen, tulpen, narcissen en hyacinten.
Overzicht van artikelen in categorie Bollen en knollen Tuinadvies.
Bomen Loofbomen Naaldbomen Bomen onderhoud Weetjes en overige Kruidentuin Tuinkruiden Recepten met kruiden Kruidenweetjes en tips Kuipplanten Groenten Vruchten Bladgroenten Meer groenten Moestuin Recepten met groenten Tips en weetjes Fruit Zelf kweken en oogsten Fruitsoorten Recepten met fruit Snoeien en tips. Tropische planten Bloemen Rozen Snijbloemen Meer bloemen Klimplanten Vaste planten Sierheesters Hagen Gazon Kamerplanten Orchideeën Cactussen Meer kamerplanten Bollen en knollen. Insecten Bijen en hommels Vlinders Muggen en vliegen Insectenplagen Zoogdieren Honden Katten Mollen Muizen en ratten Egels en eekhoorns Vissen. Vogels Reptielen en amfibieën Boerderijdieren Pluimvee Konijnen/cavia's' Schapen/geiten Koeien/varkens Paarden/ezels Weetjes en tips. Vijverplanten Inrichting Onderhoud Vissen Vijvertips. De groententuin Bladgroenten Vruchtgroenten Wortelgroenten Koolgewassen Peulgewassen Aardappelen Meerjarige groenten Groententuin algemeen Recepten met groenten Groentenweetjes en tips Overige groenten Kruidentuin Tuinkruiden Recepten met kruiden Kruidenweetjes en tips. De fruittuin Pitfruit Steenfruit Houtig kleinfruit Raapvruchten Overige bessen Bijzondere soorten Fruittuin algemeen Recepten met fruit Snoeitips en weetjes.
Hoe en wanneer bloembollen planten? Intratuin.
Sneeuwklokjes, krokussen, tulpen en hyacinten, het zijn allemaal echte smaakmakers na een koude winter én het teken dat de lente eraan komt. Er zijn bollen in allerlei soorten en maten. De belangrijkste verdeling die we kunnen maken is dat er voorjaarsbloeiende bollen en zomerbloeiende bollen zijn. Voorjaarsbloeiende bollen: narcissen, tulpen, blauwe druifjes, sneeuwklokjes en krokussen. Worden in het najaar geplant, het liefst vóór de eerste vorst. Zomerbloeiende bollen ook wel knollen genoemd: dahlias, anemonen, Callas, gladiolen en begonias.
Alle bolgewassen zomerbloei.
Begin gewoon te typen en alle productbenamingen uit ons gamma die overeenkomen met wat u typt worden weergegeven. Selecteer het product en wij zenden u meteen naar de betreffende detailpagina. Voor andere algemenere zoekopdrachten naar meerdere producten of productgroepen bv.
Schooltv: Wat is het verschil tussen een bol en een knol? Een ui is een bol, een aardappel is een knol.
Bollen en knollen. Verschil bol en knol. Allebei zijn ze rond, kun je ze eten en groeien ze onder de grond. Maar wat is het verschil tussen een bol en een knol? Dat is een bol. Hoe zou hij eruit zien?
De Tuindokter.
De meeste soorten bollen en knollen worden namelijk geplant tijdens de herfstmaanden. Oktober geniet de voorkeur en het is daarom dé plantmaand bij uitstek om dan reeds de lente te planten. Maar zoals we de laatste jaren zeer zachte herfstmaanden konden optekenen kon je gerust ook in november of zelfs december nog vlug enkele bollen of knollen planten in je tuin of in de bloembak op je terras of vensterbank.
Bloembollen en knollen Bakker.com.
Er zijn bollen en knollen die passen voor alle tuin en bodemsoorten. Ze vragen weinig onderhoud en zijn bevredigende planten. Agapanthus Afrikaanse lelie. De Agapanthus Afrikaanse lelie heeft veel aanbidders. Het is een vaste plant die vooral als. Allium, een trendy plant in verrassende combinaties. Allium sierui is er in maar liefst 500 soorten.
Zo schep je een kleurrijke bloemenpracht uit bloembollen en knollen.
Bollen in de grond. De meeste soorten bollen en knollen gaan immers best de grond in tijdens de herfstmaanden. Oktober geniet de voorkeur en het is daarom dé plantmaand bij uitstek om dan al de lente te planten. In februari kan je wél nog meiklokjes, dahlia's' of begonia's' planten.

Contacteer ons