Zoeken naar bollen en knollen

 
bollen en knollen
Bijvriendelijke bollen en knollen weekvandebij. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Maak een bijenvriendelijke tuin. Bollen en knollen. In de moestuin. Wat is er te doen? Waarom zijn bijen belangrijk? Bollen en knollen. Bijvriendelijke bollen en knollen. In de moestuin. pdf bestand Overzicht van goede bijenplanten uit onze tuincentra 1.25 MB.
Bollen en knollen Lesmateriaal Wikiwijs.
De kinderen leren hoe bollen en knollen eruit zien, dat er planten met bloemen uit kunnen groeien en dat er bollen en knollen zijn die je kan eten. PO groep 6; PO groep 5; Leerinhoud en doelen. Natuur; Natuur en milieueducatie; Planten; Voeding; Eindgebruiker.
Samenvatting Biologie Verschil tussen bol en knol Scholieren.com.
Voorbeelden van bollen en knollen.: Een Tulp, Hyacint, Blauw Druifje en Narcis zijn bollen. Een Dahlia, Crocus en een Gladiool zijn knollen. De verslagen op Scholieren.com zijn gemaakt door middelbare scholieren en bedoeld als naslagwerk. Gebruik je hoofd en plagieer niet: je leraar weet ook dat Scholieren.com bestaat.
Geaflecht: Bollen en knollen.
Zo kennen we ook tweejarige bollen sneeuwklokje en meerjarige bollen narcis, hyacint, blauwe druifjes. Het is belangrijk om bij de uitgebloeide bollen en knollen de bladeren niet af te knippen of te maaien, omdat het reservevoedsel dan niet voldoende opgeslagen kan worden.
Wat is het verschil tussen bollen, knollen en wortelstokken? Dahliaknollen en krokusbollen.
Bomen Loofbomen Naaldbomen Bomen onderhoud Weetjes en overige Kruidentuin Tuinkruiden Recepten met kruiden Kruidenweetjes en tips Kuipplanten Groenten Vruchten Bladgroenten Meer groenten Moestuin Recepten met groenten Tips en weetjes Fruit Zelf kweken en oogsten Fruitsoorten Recepten met fruit Snoeien en tips. Tropische planten Bloemen Rozen Snijbloemen Meer bloemen Klimplanten Vaste planten Sierheesters Hagen Gazon Kamerplanten Orchidee├źn Cactussen Meer kamerplanten Bollen en knollen.
Bol of knol?
Wat is nu precies het verschil? Bollen en knollen zijn het stuk van een plant wat overblijft als de rest afsterft. Er zit reservevoedsel in opgeslagen en het begin van een nieuw plantje. De stengel, bladeren en bloemen van de plant overleven de winter niet.

Contacteer ons