Op zoek naar bijzondere opleiding jeugdrecht?

 
bijzondere opleiding jeugdrecht
Bijzondere opleiding jeugdrecht verslagboek 2017-2018 Standaard Boekhandel.
Bijzondere opleiding jeugdrecht verslagboek 2017-2018. Bijzondere opleiding jeugdrecht verslagboek 2017-2018. 0.0 gebaseerd op 0 ratings. Wolters Kluwer Belgiƫ. 240 mm x 160 mm x 40 mm. Leverbaar op 1 week of meer. In winkelmandje In verlanglijstje. Beschikbaar binnen 30 min.:
Opleiding Jeugdrecht Wetgeving en administratie opleidingen Escala.
Ze behaalde op 30 augustus 2006 het certificaat bijzondere opleiding in het jeugdrecht georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies, waardoor zij sedert 1 september 2006 als jeugdadvocaat op de lijst van de balie werd opgenomen en regelmatig bijstand verleent aan minderjarigen en hun ouders.
Advocaat.be Thema's.'
Als u een advocaat raadpleegt om u bij te staan, kies dan voor een opgeleide jeugdadvocaat. De Orde van Vlaamse Balies organiseert regelmatig een bijzondere opleiding jeugdrecht voor advocaten. Wie die opleiding doorloopt, krijgt een certificaat en wordt opgenomen op een speciale lijst van jeugdadvocaten.
OVB organiseert: Bijzondere opleiding jeugdrecht 2015-2016 OrdeExpress.
Houd er rekening mee dat de aanwezigheidslijsten steeds getekend moeten worden, ook bij wisseling van locatie! Na afloop van de opleiding ontvangt u het certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht van de Orde van Vlaamse Balies, mits u aan de volgende voorwaarden voldoet.:
Nog plaatsen vrij voor de bijzondere opleiding jeugdrecht 2017-2018! OrdeExpress.
Houd er rekening mee dat de aanwezigheidslijsten steeds getekend moeten worden, ook bij wisseling van locatie! Na afloop van de opleiding ontvangt u het certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht van de Orde van Vlaamse Balies, op voorwaarde dat u aan de volgende voorwaarden voldoet.:
Gecertificeerde Jeugdadvocaat N Vanspeybrouck De Panne.
In elk van de gevallen wordt er voor de jongere ambtshalve een gecertificeerde advocaat aangesteld door het Parket. Sedert 2007 dient de raadsman te beschikken over een certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht. Mr Vanspeybrouck was bij de eerste lichting om dergelijk certificaat te behalen en kan dan ook buigen op een ruime kennis en ervaring in deze materie.

Contacteer ons