Resultaten voor werkblad bollen en knollen

 
werkblad bollen en knollen
Bollen en knollen Lesmateriaal Wikiwijs.
De kinderen leren hoe bollen en knollen eruit zien, dat er planten met bloemen uit kunnen groeien en dat er bollen en knollen zijn die je kan eten. PO groep 6; PO groep 5; Leerinhoud en doelen. Natuur; Natuur en milieueducatie; Planten; Voeding; Eindgebruiker.
Kinderpleinen BLOEMBOLLEN Werkbladen.
Bollen en knollen Anmec. FF geduld voor het laden. Bollen en knollen. Lijkt hetzelfde werkblad te zijn maar. Lesbrief: Mens" en bollenteelt." Op enkele plaatjes kan worden geklikt en dan verschijnt de plaat in het groot. Lesbrieven Museum de" Zwarte tulp."
tulp Zoeken Leermiddelen KlasCement.
Dit is een themales over voorjaarsbloemen met bollen en knollen, die meerdere lesmomenten kan beslaan. Je vindt hier een theoretisch en een praktijkgericht deel. Ook de bundel voor de leerlingen is toegevoegd. 44 17 6738. De lente: Werkbundel. Toegevoegd door Sharon Vertommen Downloadbaar lesmateriaal. Laatst aangepast op 10.03.2016. Werkbundel over de lente met volgende onderwerpen.: algemene info over de lente.; dieren op de boerderij.; de delen van een plant.; 59 43 12224. Toegevoegd door dimitri fontaine Downloadbaar lesmateriaal. Laatst aangepast op 23.03.2009. Deze bijdrage behandelt het fenomeen van de lentebloemen krokus, narcis, hyacint en tulp. Er is ook een bijhorend werkblad bij.

Contacteer ons