Op zoek naar warande bollen?

 
warande bollen
Sterke Bollen Dagen De Warande.
Tip: combineer uw bezoek aan De Warande met het stinzenpark van Kasteel Hackfort. Aan de hand van het stinzenontwerp gemaakt door De Warande zijn hier afgelopen jaren vele bollen bijgepoot! Dit geeft een prachtig kleurspektakel; met name wanneer de Witte Bosanemoon en de Vingerhelmbloem bloeien.
de Warande.
We kunnen in geval van drukte de aangeschafte bollen ook gratis nasturen. Tip: combineer uw bezoek aan De Warande met het stinzenpark van Kasteel Hackfort. Aan de hand van het stinzenontwerp gemaakt door De Warande zijn hier afgelopen jaren vele bollen bijgepoot!
De Warande Sterke Bollen Dagen.
Dit najaar is de voorbeeldtuin van De Warande geopend tijdens de Sterke Bollen Dagen: 19 en 20 september en 24 en 25 oktober. Verkoop van bloembollen, advies, én een lezing 14 uur door Rita van der Zalm of Trudi Woerdeman.
De Warande schaduwtuin bostuin met schaduwplanten en bloembollen.
Sterke Bollen Dagen. Thema Lezing 14 uur. Boek: Tuinieren met Stinzenplanten deel 2. Boek verschijnt binnenkort! De stinzentuin van de Warande komt op TV! In de uitzending van BinnensteBuiten op woensdag 2 mei vertelt Trudi Woerdeman over haar tuin op De Warande.
Stinzenplanten en verwilderingsbollen De Warande Sterkebollen.nl.
Sterke Bollen Dagen. Duurzame bloembollen voor verwildering en meerjarenbloei. Van harte welkom in onze webshop! De Warande heeft zich sinds 1986 gespecialiseerd in stinzenplanten, verwilderingsbollen en schaduwplanten. Ons assortiment bevat bloembollen die met de juiste verzorging vermeerderen verwilderen in tuin en park.
bollen bollen mercedes warande bollen.
In de uitzending van BinnensteBuiten op woensdag 2 mei vertelt Trudi Woerdeman over haar tuin op De Warande. bollen bollen mercedes warande bollen. De Warande Sterke Bollen Dagen. Dit najaar is de voorbeeldtuin van De Warande geopend tijdens de Sterke Bollen Dagen: 19 en 20 september en 24 en 25 oktober.

Contacteer ons