Meer resultaten voor sterke bollen

 
sterke bollen
De Warande Sterke Bollen Dagen.
Dit najaar is de voorbeeldtuin van De Warande geopend tijdens de Sterke Bollen Dagen: 19 en 20 september en 24 en 25 oktober. Verkoop van bloembollen, advies, én een lezing 14 uur door Rita van der Zalm of Trudi Woerdeman.
de Warande.
Onze webshop www.sterkebollen.nl heeft een assortiment van sterke bollen die veelal gemakkelijk aan zullen slaan. Vele stinzenplanten een groep van historische bollen en andere verwilderingsbollen vallen hier ook onder. De bollen kunnen het hele jaar besteld worden en worden geleverd in het plantseizoen.
de Warande.
De tuin is op de Sterke Bollen Dagen ook geopend; de stinzenplanten bloeien niet maar informatieborden vertellen welke soorten waar en wanneer bloeien. Het kán druk worden op deze dagen zodat we niet voloende tijd hebben uw gewenste bollen bij elkaar te zoeken.
De Warande schaduwtuin bostuin met schaduwplanten en bloembollen.
Hier zijn grassenborders ingericht waar nog veel meer soorten sterke bollen en tulpen te ontdekken zijn. Kom kijken naar de verrassende resultaten en de feestelijke kleuren in de tuin! Ook zijn diverse schaduwborders aangelegd met vele soorten anemonen en onbekende bosplanten uit het Verre Oosten.
Stinzenplanten en verwilderingsbollen De Warande Sterkebollen.nl.
Sterke Bollen Dagen. Duurzame bloembollen voor verwildering en meerjarenbloei. Van harte welkom in onze webshop! De Warande heeft zich sinds 1986 gespecialiseerd in stinzenplanten, verwilderingsbollen en schaduwplanten. Ons assortiment bevat bloembollen die met de juiste verzorging vermeerderen verwilderen in tuin en park.
Sterke Bollen Dagen De Tuin in vier seizoenen.
Dit geldt ook voor bodemverbeteraars, meststoffen, en tuingereedschap. In de winkelwagen kunt u kiezen voor afhaal; mail ons daarna onder vermelding van uw ordernummer dat het om afhaal in Laag-Keppel gaat tijdens de Sterke Bollen Dagen. Locatie: De Warande, Jan de Jagerlaan 2, Laag-Keppel.

Contacteer ons