Meer resultaten voor sterke bollen

 
sterke bollen
De Warande Sterke Bollen Dagen.
Dit najaar is de voorbeeldtuin van De Warande geopend tijdens de Sterke Bollen Dagen: 19 en 20 september en 24 en 25 oktober. Verkoop van bloembollen, advies, én een lezing 14 uur door Rita van der Zalm of Trudi Woerdeman.
de Warande.
De tuin is op de Sterke Bollen Dagen ook geopend; de stinzenplanten bloeien niet maar informatieborden vertellen welke soorten waar en wanneer bloeien. Het kán druk worden op deze dagen zodat we niet voloende tijd hebben uw gewenste bollen bij elkaar te zoeken.
bollen garage bollen sterke bollen.
bollen garage bollen sterke bollen. In de herfst organiseren wij op De Warande in Laag-Keppel onze Sterke Bollen dagen met verkoop van ons bekende assortiment stinzen en verwilderingsbollen. Wilt u meer weten over de toepassing van dit soort bloembollen kom dan langs! bollen garage bollen sterke bollen.
De Warande schaduwtuin bostuin met schaduwplanten en bloembollen.
Hier zijn grassenborders ingericht waar nog veel meer soorten sterke bollen en tulpen te ontdekken zijn. Kom kijken naar de verrassende resultaten en de feestelijke kleuren in de tuin! Ook zijn diverse schaduwborders aangelegd met vele soorten anemonen en onbekende bosplanten uit het Verre Oosten.
Stinzenplanten en verwilderingsbollen De Warande Sterkebollen.nl.
Sterke Bollen Dagen. Duurzame bloembollen voor verwildering en meerjarenbloei. Van harte welkom in onze webshop! De Warande heeft zich sinds 1986 gespecialiseerd in stinzenplanten, verwilderingsbollen en schaduwplanten. Ons assortiment bevat bloembollen die met de juiste verzorging vermeerderen verwilderen in tuin en park.
Sterke bollen dagen Laag Keppel GE: Nederlandse Tuinenstichting NTs.
De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen. Home Agenda Sterke bollen dagen Laag Keppel GE. Sterke bollen dagen Laag Keppel GE. Datum: 16 september 2017, vanaf 1100.: Start locatie: Jan de Jagerlaan 2 6998 AN Laag Keppel.

Contacteer ons