Resultaten voor plant witte bollen

 
plant witte bollen
Hortensia's: terug van nooit weggeweest Tuinplantencentrum De Pauw.
Bij witte hortensias is het eenvoudig: witte bloemen blijven wit, of de plant nu in een zure, neutrale of licht kalkrijke grond staat. Een mooie witte variƫteit is Hydrangea macrophylla Schneeball. Deze struik groeit mooi compact en geeft prachtige, goed ronde, witte bollen.
Hydrangea arb. Annabelle Hortensia.
na de enorme storm van afgelopen week is mijn prachtige plant met enorm veel grote witte bollen in 1enkele dag helemaal kapot gewaaid. De bladeren hangen erbij als uitgedroogde bruine vodjes en de mooie witte bollen zijn half bruin. Wat moet ik nu doen?
Hydrangea Annabelle kopen De hortensia Annabelle bloeit met grote witte bollen Bomenenzo.nl.
Hydrangea arborescens Annabelle. De Hydrangea arborescens Annabelle bloeit met prachtige grote witte bollen. De bloemen kunnen een diameter van ruim 25 cm bereiken. De bloemen van deze Hortensia hebben ondersteuning nodig, want bij regen zakt de plant uit. In het najaar verkleuren de bloemen van de Hydrangea arborescens Annabelle paarsachtig tot bruin.
Soorten hortensia's' of Hyndrangea sneeuwbalhortensia, pluimhortensia, klimhortensia en andere hortensiasoorten.
Deze klimplant heeft een witte bloeiwijze en groeit het best op een muur of schutting in halfschaduw. Bij de aanplant van een nieuwe klimhortensia doet men er goed aan de plant enkele seizoenen aan te binden alvorens de plant zich zelfstandig vasthecht.
Mooie witte hortensia's' Hydrangea's.'
Wudu, kleine tot middelgrote witte bolhortensia, compacte vorm, bloeit eerst met groenwitte, chartreuse kleurige bollen die dan langzaam naar zuiverwit evolueren, mooie groenige uitbloei in de herfst. Te koop in 5L container: 995, of in 75L, pot 1295., Hydrangea serrata Beni Gaku, Japanse berghortensia, de grote witte steriele randbloemen, bloeien in de later zomer rood uit.
Sneeuwbalhortensia kopen? Tuincentrum.be.
De bolvormige bloemen zijn soms zo groot dat de plant gemakkelijk openvalt. De grote witte bollen kunnen een doorsnede van wel 20 cm krijgen. Om ervoor te zorgen dat de bollen niet op de grond komen te liggen, kun je een plantensteun gebruiken.
Top 5 mooiste hortensia soorten Intratuin.
Dankzij zijn grote bollen met witte bloemen is de hortensia Annabelle bij veel mensen enorm geliefd. Ze hebben een doorsnede van soms wel 20 centimeter en zijn daarmee lekker opvallend. De bollen zijn soms zo groot dat ze topzwaar worden en op grond komen te liggen.
Heesters Tuinplantencentrum De Pauw.
Bloeit met ivoorkleurige bloemschermen, in de herfst gevolgd door langwerpige donkerblauwe bessen. Sterke plant, ideaal als groepsbeplanting ca. 4-5 planten per m. Bloeimaand: mei juli. Maximum hoogte: 40-60. Kleur: Witte bloemschermen. Beschrijving: Inheemse, bladverliezende Viburnum. Bloeit met brede, witte bloemschermen aan het einde van het voorjaar, gevolgd door rode bessen in de zomer vogels zijn er dol op. Sterke en makkelijke heester, ook gebruikt in gemengde hagen. Verdraagt goed snoei. Bloeimaand: mei juni. Maximum hoogte: 5-6. Viburnum opulus compactum. Kleur: Witte bloemschermen. Beschrijving: Compact groeiende, bladverliezende Viburnum die rijkelijk bloeit met dikke, bolvormige, witgroene bloemen in het voorjaar. Rode bessen in de zomer, vogels zijn er dol op. In de herfst verkleuren de bladeren naar opvallend paars-rood. Kan zon 2 meter hoog worden, maar verdraagt goed snoei. Bloeimaand: mei juni. Maximum hoogte: 100. Viburnum opulus roseum. Gelderse" roos sneeuwbal." Kleur: Witte bollen.

Contacteer ons