Op zoek naar thomas advocaat?

 
thomas advocaat
Thomas Beelen Beelen Advocaten Leuven.
Medisch recht en non-profitsector. Stedenbouw en milieurecht. Verzekerings en aansprakelijkheidsrecht. Thomas Beelen, advocaat. Thomas Beelen 1981 studeerde in 2005 af als licentiaat in de rechten aan de KU Leuven. Sindsdien is hij advocaat bij de balie Leuven bij BEELEN ADVOCATEN.
Thomas Gillis Advocatenkantoor.
Het is ook wat wij goed doen. Met een scherpe juridische blik, passie voor het beroep en met fighting spirit willen wij onze cliƫnten elke dag opnieuw de best mogelijke verdediging geven. Dat is ook wat wij zelf zouden willen en verwachten van een advocaat.
Thomas VERHANNEMAN VY-US.
Tijdens zijn stageperiode werd Thomas in 2015 laureaat van de pleitwedstrijd van de Balie Kortrijk en in 2016 mocht hij de kleuren van de Kortrijkse balie verdedigen tijdens de Zuidelijke Pleitwedstrijden in Breda en het Vlaams Pleitjuweel. Hij wist telkens een verdienstelijke tweede plaats binnen te rijven.
Advocaat Thomas Vandemeulebroucke uit Kortrijk.
De kostprijs is afhankelijk van de aard, de omvang en de urgentie van de zaak. Het eerste verkennende gesprek is steeds vrijblijvend. Advocaat Vandemeulebroucke is aangesloten bij de Orde van Vlaamse Balies. Meester Thomas Vandemeulebroucke is enige vennoot en zaakvoerder van Advocatenkantoor Vandemeulebroucke bvba.
Thomas Langbeen advocaat.
Thomas Langbeen 1991 studeerde eerst voor professionele bachelor in de rechten 2013 en behaalde daarna zijn master in de rechten aan de Universiteit Gent 2016. Sinds oktober 2016 is Thomas advocaat aan de balie van Brugge en werkt hij bij Crivits Persyn.
Thomas Johan, Nederbrakel Brakel Tel: 055425. Advocaten goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Stationsplein 9, 9660 Nederbrakel Brakel. 055 42 54 68. 055 42 70 77. Andere interessante bedrijven in de buurt. De Croo-Desguin Advocaten. Lepelstraat 57, 9660 Michelbeke Brakel. Van Den Bossche Ariane.
Thomas Vertriest Advocatenkantoor Van Gompel, Robeyns, Huygaerts Byl.
Gespecialiseerde LLM Master Of Laws in het Europees Recht, Kings College London, University of London 2007. Advocaat aan de balie aanvankelijk van Antwerpen en vervolgens van Turnhout sinds januari 2008. Post-academische Vorming Sociaal Recht U. Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Antwerpen.
Van Goethem Advocaten Antwerpen.
Bij Van Goethem sinds. Thomas De Burchgraeve behandelt binnen het kantoor voornamelijk zaken binnen het arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en ambtenarenrecht en heeft ervaring met procedures voor de gewone hoven en rechtbanken, alsook voor administratieve rechtscolleges zoals de Raad van State.

Contacteer ons